HYLA AERA

OSVEŽIVAČ VAZDUHA

HYLA AERA osveživač vazduha jedinstveni je čistač vazduha, koji koristi vodu kao filter.

PRODAVNICA

Hyla aera crna-mala

Klinički dokazano

Radimo za dobro Vas i Vašeg zdravlja! HYLA AERA pročišćivač vazduha je  najprirodniji i najsavremeniji sistem za čišćenje vazduha na svetu – do 90% manje prašine u vašem domu, uz znatnu uštedu električne energije. Za čistoću i prijatnost vazduha u vašem domu se HYLA AERA.

Sertifikat kvaliteta

U proizvodnji HYLA sistema, koristimo samo visokokvalitetne materijale. Naši metodi proizvodnje (sa ISO 9001 sertifikatom) garantuju dug životni vek i pouzdanost naših proizvoda. HYLA je u skladu sa svim globalno priznatim standardima, uključujući SIQ, SEV, UL, CSA, KC, CCC, EAC i ENEC. HYLA znači kvalitet.

30 godina sa vama

Globalni HYLA brend nastao je nakon intenzivnih tehničkih ispitivanja, a prvi prototip nastao je 1990. godine. Serijska proizvodnja započeta je 1992. godine i postigla je momentalni uspeh. Danas, HYLA i njeni jedinstveni proizvodi uspešno postoje u više od 70 zemalja sveta.

Čist vazduh u vašem domu

Prljavština prašina i alergeni ostaju zarobljeni u vodi. HYLA AERA osveživač vazduha koristi centrifugalni princip da bi oprao usisani vazduh. Kako biste svom domu podarili notu prirode, dodajte nekoliko kapljica HYLA mirisa u vodu posude vodenog filtera. Za uzvrat ćete dobiti čist i svež vazduh u Vašoj sobi.