1. Glava aparata

Glava aparata sa motorom i jedinstvenim centrifugalnim GST separatorom koji je zaštićen međunarodnim patentom. HYLA GST filtracioni sistem je baziran na fascinantnom prirodnom fenomenu – gejziru. Motor daje maksimalnu snagu, sa minimalnom potrošnjom energije, od 500 do 850 wata. Uporedite ovo sa protokom vazduha, punih 2,5 kubnih metara u minuti, HYLA je favorit – čak i iz ekološkog aspekta.

2. Posuda vodenog filtera

Izrađena je od visokokvalitetne plastike. Lako se čisti i održava. HYLA poseduje samo jedan vodeni filter. Papirni filteri imaju sitne pore koje se čak i u prvim sekundama začepe i smanjuju efikasnost, i usisnu moć, a povećavaju potrošnju energije.

To je razlog male potrošnje HYLE – vodeni filter. Zahvaljujući vodenom filteru, HYLA uvek može slobodno disati, a i Vi sa njom.

3. Postolje

Točkovi glatko klize, tako da ste sigurni da će Vas HYLA pratiti – korak po korak, čak i preko prepreka. Integrisane zaštitne gumene trake sprečavaju bilo kakvu štetu za Vaš nameštaj i zidove. Slobodno se možete osloniti na to da kad god se okrenete HYLA će biti jedan korak iza Vas.

4. GST Separator

Jedinstveni, međunarodnim patentom zaštićeni separator, uvršrćuje HYLU među vrhunske proizvode. Vazduh i prašina ulaze u HYLA vodeni tank i stvaraju ulazni mlaz – HYLA gejzir. Ovaj način obezbeđuje optimalnu filtraciju tako što snažno izmeša čestice vode sa česticama prašine u separatoru. Na ovaj način čestice prašine se vežu sa vodom i ostaju u posudi vodenog filtera.